Κατάστημα Θεόπετρα (Βασιλική) 800 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-161 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Ενοικιάζεται Κατάστημα 150τμ ισογείου, με βιτρίνα 12,5 μ και ύψος 4 μ.
Το κατάστημα έχει πρόσοψη στην Ε.Ο. Τρικάλων Καλαμπάκας είναι σε άριστη κατάσταση, διαθέτει έναν ενιαίο χώρο, 2 W.C., αυλή 150τμ με μπάρμπεκιου και πέραν αυτού κόμβο με την Εθνική οδό και χώρο για στάθμευση ιδιωτικών αυτοκινήτων και φορτηγών, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.
Βρίσκεται στο ύψος της Θεόπετρας και απέχει 5300μ από την Καλαμπάκα.
Σήμερα το κατάστημα διαθέτει άδεια και πλήρες εξοπλισμό ταβέρνας.
Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως travel station για λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα είτε με την σημερινή του χρήση, είτε ως εμπορικό κατάστημα με εικόνες, είδη δώρων, τοπικά προϊόντα κλπ που έχουν σχέση με την περιοχή.Παρόλα αυτά δεν υπάρχει περιορισμός στην χρήση.
Η θέα του ακινήτου είναι επιβλητική, καθώς στο βάθος δεσπόζουν το σπήλαιο της Θεόπετρας, η Καλαμπάκα και οι βράχοι των Μετεώρων, που αποτελούν τον 10ο παγκόσμιο αναγνωρισμένο προορισμό με αυξημένη τουριστική κίνηση σε επισκεψιμότητες.
Το κτήριο απέχει από 5,3χλμ από την Πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμπάκα, 7χλμ από το γραφικό Καστράκι και τα Μετέωρα, 2χλμ από την Θεόπετρα και το σπήλαιο της Θεόπετρας, 16,8χλμ από τα Τρίκαλα, 57χλμ από την ορεινή περιοχή του Ασπροποτάμου με τα γραφικά χωριά, το Μοναστήρι του Σταυρού με τους 13 τρούλους, και στη συνέχεια το χιονοδρομικό του Περτουλίου και το Δάσος ελάτης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Απέχει επίσης 80 χλμ από την Λίμνη Πλαστήρα.
Η ζητούμενη Τιμή ενοικίου είναι 800,00€.
Η μεσιτική αμοιβή είναι ένα ενοίκιο, πλέον Φ.Π.Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431772913
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά