Ξενοδοχείο Αλιστράτη (Ν. Σέρρες) 290.000 € 426 €/τ.μ.

Κωδικός: 361001-106 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται εξαιρετικό Ξενοδοχείο-Ξενώνας στην Αλιστράτη Σερρών 680τμ.

Το κτίριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο είναι αρχοντικό του 1924 και βρίσκεται σε πλεονεκτική τοποθεσία στο κέντρο και κοντά στη πλατεία της Αλιστράτης.

Το αρχοντικό είναι κτισμένο με πέτρα και το 2000 μετά από τις απαραίτητες ενισχύσεις στη δόμηση του μετατράπηκε σε ξενοδοχείο.

Αποτελείται από 3 ορόφους και υπόγειο κάτω από τη πολύ μεγάλη βεράντα του.Ενώ διαθέτει μεγάλη πισίνα και χώρο πράσινου.

Στο 2ο όροφο υπάρχουν 4 δωμάτια και ένα κεντρικό σαλόνι με πανέμορφη τοιχογραφία που διατηρείται αναλλοίωτη από την κατασκευή του αρχοντικού.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν 5 υπνοδωμάτια.

Όλα τα δωμάτια έχουν παράθυρα με θέα.

Στο ισόγειο συναντάμε το λόμπι με το τζάκι,το μπαρ, τα wc, τη μεγάλη επαγγελματική κουζίνα ,το γραφείο διαχείρησης και ένα δωμάτιο με μπάνιο.

Ο κάθε όροφος είναι 150τμ ενώ το ισόγειο μαζί με το χώρο της κουζίνας είναι στα 180τμ.

Από το ισόγειο βγαίνουμε στη πολύ μεγάλη βεράντα, με την υπέροχη θέα.

Κάτω από τη βεράντα είναι το υπόγειο περίπου 200τμ, όπου βρίσκεται η μονάδα θέρμανσης(καυστήρας πετρελαίου), τα πλυντήρια, αποθηκευτικός χώρος καθώς και τα αποδυτήρια με τα wc που εξυπηρετούν τους λουόμενους της πραγματικά μεγάλης πισίνας 90τμ του ξενοδοχείου.

Ο κήπος του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει την πισίνα σε συνδυασμό με τη βεράντα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει διάφορες εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις,δεξιώσεις κλπ)

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο καθώς και σε άλλο επιδοτούμενο πρόγραμμα που αναμένεται σύντομα να προκυρηχθεί.

Επίσης είναι σημαντικό να τονιστεί ότι είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στο Δήμο Ζίχνης Σερρών.

Πραγματικά είναι μια αξιόλογη επιχειρηματική ευκαιρία που μπορεί να εξασφαλίσει σημαντίκο εισόδημα σε ανθρώπους που θα ήθελαν να ασχοληθούν στο χώρο.

Bee Value real estate.
Εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες για νέες ευκαιρίες ακινήτων στείλετε το αίτημά σας στο mail η επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το ταχύτερο δυνατόν το ακίνητο που αναζητάτε.


Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντα σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Σκουλίδης Αντώνης


Εθνικής Επαναστάσεως 10, 66100
Κέντρο, Δράμα
Τηλέφωνο: 25210 35110
Email: info@bee-value.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά