Διαμέρισμα Τερψιθέα (Σταυρούπολη) 420 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001044-590 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ φωτεινό και γωνιακό Διαμέρισμα πρόσοψης με θέα βουνό, σε άριστη κατάσταση στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, πλησίον της Μονής Λαζαριστών, έτος κατασκευής 2006. Έχει εμβαδό 80τ.μ. μεικτά (67τ.μ. καθαρά) και βρίσκεται στον 4ο και τελευταίο όροφο.

Το Διαμέρισμα αποτελείται από:
- ενιαίο χώρο ευρύχωρης σαλοκουζίνας (5,40χ5,40μ.)
- 2 υπνοδωμάτια (3,15χ3,56μ., 3,31χ3,51μ.)
- μπάνιο με μπανιέρα και θέση για πλυντήριο ρούχων (1,88χ2,31μ.) και
- ευρύχωρα μπαλκόνια

Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με θερμιδομέτρηση. Επίσης, διαθέτει συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλή υάλωση, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από ανοιχτόχρωμο πλακάκι, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και ασανσέρ.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε άριστη κατάσταση, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι ή μια οικογένεια, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, διότι βρίσκεται πλησίον της Μονής Λαζαριστών και της πλατείας Τερψιθέας, δίπλα σε Συγκοινωνίες, Σχολεία, Τράπεζες και Υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Bee Real Estate

Τζιαμπάζης Μιχάλης


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ και είμαι σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της Bee real estate. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988 και είμαι διπλωματούχος ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. (2010) με μεταπτυχιακές σπουδές στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Α.Π.Θ. ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά