Κατάστημα Κέντρο (Καλαμπάκα) 2.000 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-130 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Ενοικιάζεται κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας Ισόγειο γωνιακό υπερυψωμένο κατάστημα, επιφάνειας 380 τ.μ, με υπόγειο 380 τ.μ, επί της οδού Μετεώρων κ Ηπείρου στην Καλαμπάκα.
Διαθέτει 6 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου στον αύλειο χώρο του. Επίσης ανελκυστήρα φορτίων, δωμάτιο ψυγείο και πόρτα τροφοδότησης από φορτηγά αυτοκίνητα από την οδό Ηπείρου. Κατάλληλο αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, όπως super market, έκθεση, γεωπονικό κέντρο, πολυκατάστημα ρούχων, ειδών οικιακής χρήσης ή ηλεκτρικών ειδών. Βρεφικός σταθμός, νηπιαγωγείο, φροντιστήριο ή σχολείο.
Από εμπορική άποψη χρήζει ιδιαίτερης σημασίας καθώς βρίσκεται, μόλις 300 μ από τη πλατεία Δημαρχείου σε μία περιοχή όπου λόγω των Μετεώρων παρουσιάζει τεράστια επισκεψιμότητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου τόσο επισκέπτες όσο και από τα χωριά του δήμου Μετεώρων, στα Χάσια και τον Ασπροπόταμο.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου είναι ένα ενοίκιο πλέον Φ.Π.Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 6939360080
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά