Κατάστημα Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 3.000 € 19 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-188 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές κατάστημα συνολικής επιφανείας 160 τμ στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα μόνον επίπεδο, αυτό του ισογείου επιφανείας 160 τμ.
Διαθέτει μεγάλη πρόσοψη επί κεντρικής οδού, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του (5,80μ περίπου), αυτόνομη θέρμανση με κλιματιστική κεντρική μονάδα σε λειτουργία ενώ διαθέτει και εναλλακτική θέρμανση με δική του δεξαμενή και λέβητα πετρελαίου.

Έχει δάπεδα από λευκό μάρμαρο και είναι εξοπλισμένο και διαμορφωμένο με ψευδοροφές με ενσωματωμένους προβολείς φωτισμού & σύστημα με αγωγούς εξαερισμού.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά της πόλης με πολύ μεγάλη διέλευση πεζών, αγορά με καφέ, εμπορικά καταστήματα, κλπ.

Έχει ήδη κατασκευασμένη καμινάδα, δυνατότητα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες υγιειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόριο, καφέ, κλπ και πολλές άλλες εμπορικές χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά