Κατάστημα Παλαιά (Βόλος) 270 € 10 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-574 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται προς ενοικίαση ισόγεια επαγγελματική στέγη επί της οδού Παπακυριαζή, με πρόσωπο στο πάρκο των Παλαιών, ακριβώς πάνω σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης.
Πρόκειται για ενιαίο χώρο 26 τ.μ., με 6,5 τ.μ. περίπου πατάρι, στο οποίο ανεβαίνουμε μέσω ξύλινης σκάλας, ενώ διαθέτει wc με προθάλαμο. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω 1 κλιματιστικού, διαθέτει πλακάκι, ηλεκτρική τέντα, κουφώματα αλουμινίου, στόρια σκίασης, ενώ έχει τριφασικό ρεύμα.
Η βιτρίνα έχει μήκος 3 μέτρων, η τοποθεσία είναι εξαιρετική, είναι άμεσα ορατό από την οδό Γρ.Λαμπράκη, ενώ υπάρχει ανοιχτωσιά στο πάρκο από όπου διέρχεται καθημερινά μεγάλος αριθμός πολιτών. Η γειτονιά είναι πολύ οργανωμένη με πολλά μαγαζιά εστίασης, ψιλικά, fast food, καθιστώντας το έτσι μια πολύ καλή επιλογή για ποικίλες χρήσεις.

Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά