Μονοκατοικία Κρανιά (Ασπροπόταμος) 50.000 € 667 €/τ.μ.

Κωδικός: 2431011001-60 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται παραθεριστική κατοικία εμβαδού 75,00 τ.μ., σε οικόπεδο έκτασης 1.600,00 τ.μ.σε ένα περιβάλλον εκπληκτικού κάλλους μέσα στο δάσος σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Ασπροποτάμου, την Κρανιά. Η κατοικία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη και θερμαίνεται με ξυλόσομπα.
Η Κρανιά είναι κτισμένη σε υψόμετρο 1.140 μέτρων και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς του ορεινού όγκου της περιοχής των Τρικάλων, με μεγάλη ιστορία και πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά.
Είναι κτισμένη ανάμεσα στα βουνά Τριγγία, Μπούτζα και Κάλτσα.Δίπλα της ρέει ο Κρανιώτικος παραπόταμος του ποταμού Ασπροποτάμου ή αλλιώς Αχελώου και περιβάλλεται από πλούσια δάση ελάτης, πεύκης και οξιάς. Βρίσκεται δε πολύ κοντά σε ένα από τα ωραιότερα βυζαντικά μνημεία των Βαλκανίων, το μοναστήρι των Δολιανών αφιερωμένο στον Σταυρό με 13 τρούλους. Γιορτάζει δε στις 14 Σεπτεμβρίου.
Η Κρανιά απέχει 89 χλμ. από τα Τρίκαλα, πρωτεύουσα του Νομού Τρικάλων και 58 χλμ. από την Καλαμπάκα, όπου κάποιος με δέος αντικρίζει τους βράχους των Μετεώρων και τα κτισμένα σε αυτούς μυστηριακά μοναστήρια του, τα οποία χαρακτηρίζονται ως ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.
Η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι 50.000,00 ευρώ. Η αμοιβή του γραφείου είναι 1.500,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου.

Μπούγλα Βίκυ


Βενιζέλου 9, 42132
Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431772913
Email: info@bee-bougla.gr


Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα. Το ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά