Διαμέρισμα Αρετσού (Καλαμαριά) 250.000 € 1.724 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201000-466 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της bee sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα.

Bee sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει <<σχέση εμπιστοσύνης>>

Σύντομη περιγραφή του ακινήτου: ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετικό διαμέρισμα στην καλαμαριά περιοχή ΑΡΕΤΣΟΥ 145τμ στον πρώτο όροφο πάνω από εξάμετρα μαγαζιά ( δηλαδή ύψος δευτέρου). Το διαμέρισμα διαθέτει τρία δωμάτια, μπάνιο, wc και μεγάλη σαλοκουζίνα, όλα είναι στην πρόσοψη. Η εσωτερική ποιότητα είναι κλασική της εποχής του με μάρμαρο καρναζέικο και πόρτες από καρυδιά, τα δάπεδα των δωματίων έχουν επένδυση ξύλου, είναι μία κατοικία διαχρονική και ως προς την θέση και ως προς την ποιότητα της. Ο προσανατολισμός είναι ανατολικομεσημβρινός και το διαμέρισμα θερμαίνεται με λέβητα αερίου. Μία κατοικία που έχει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να χαρακτηριστεί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. ΔΙΑΤΊΘΕΤΑΙ Bee Sivris .

Sivris Real Estate. 35 χρόνια Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Αναζητώντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής εμπιστευτείτε τους ειδικούς επαγγελματίες για να ολοκληρώσουν με ταχύτητα, αξιοπιστία και εχεμύθεια την σοβαρότερη αγορά της ζωή σας. Τα στοιχεία των ακινήτων κατά κανόνα δίδονται με ευθύνη των πωλητών, ο νομικός έλεγχος διενεργείτε από τον αγοραστή, η πολεοδομική τακτοποίηση του ακινήτου είναι υποχρέωση του πωλητή. Για αξιόπιστη και ολοκληρωμένη από κάθε άποψη αγορά sivris real estate σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης .

Για την ανατολική Θεσσαλονίκη Θα μας βρείτε στην Άνω Τούμπα
Ι. Τσελέπη 32 τηλ 2310 941 804

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Σιβρή Kατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441 / 2310 941804
Email: info@bee-sivris.gr


Ονομάζομαι Κατερίνα Σιβρή γεννήθηκα και κατοικώ στην Θεσσαλονίκη και είμαι οικογενειακό μέλος του επιχειρηματικού ομίλου ΣΙΒΡΗΣ με συνεχή δραστηριότητα στις κατασκευές αστικών ακινήτων εδώ και 40 χρόνια ( από το 1975) και από το 2013 στον χώρο του real estate με υψηλή ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά