Οικόπεδο Νότια Ρόδος (Ρόδος) 390.000 € 88 €/τ.μ.

Κωδικός: 341004-1 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΓΕΝΝΑΔΙ ΡΟΔΟΥ - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!

Προνομιούχο αγροτεμάχιο 4.440 τ.μ. σε εξαιρετικό σημείο στην περιοχή Γεννάδι της νότιας Ρόδου 20 Μ. περίπου από την παραλία.

Εύκολη πρόσβαση προς το αεροδρόμιο και προς την πόλη της Ρόδου, σε άκρως τουριστική θέση. Πλησίον εθνικής οδού στο 70 χλμ, απεριόριστη θεά θάλασσα, κατάλληλο για ανέγερση κατοικίας ή καταστημάτων.

Άρτιο και οικοδομήσιμο, κτίζει κατοικία με συντελεστή δόμησης 0,2 – 208,80 τ.μ. ή καταστήματα 600,00τ.μ. πλέον υπόγεια, με ανατολικό προσανατολισμό. Το οικόπεδο έχει απεριόριστη, πανοραμική θέα προς την θάλασσα και τις γύρω περιοχές.

Πολύ εύκολα προσβάσιμο, με καλή πρόσοψη και όλες τις παροχές σε πολύ κοντινή απόσταση.

Το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είναι ιδιαίτερα προνομιούχο, λόγω της εγγύτητας του στο Γεννάδι, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες τουριστικές εγκαταστάσεις, παραθεριστικές κατοικίες και η τουριστική κίνηση είναι πολύ μεγάλη.

Το μοναδικό παραθαλάσσιο οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Γεννάδι, στη νοτιοανατολική περιοχή της Ρόδου, η οποία είναι μια από τις πιο φυσικά όμορφες και παρθένες περιοχές του νησιού, γνωστές για τις καλύτερες παραλίες και το φιλικό τοπίο.

Η υψηλή ζήτηση της περιοχής προσέλκυσε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, πολυτελείς βίλες και θέρετρα - σπα.

Το οικόπεδο αυτό αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για αγορά ακίνητης περιουσίας και παραθαλάσσιας ιδιοκτησίας στα νότια της Ρόδου, που διαθέτει όλες τις άδειες και μπορεί να οικοδομηθεί άμεσα για οποιαδήποτε χρήση, με πολύ απλές διαδικασίες.

Σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του νησιού βρίσκεται η συγκεκριμένη έκταση, η οποία δίνει την δυνατότητα δόμησης μίας ή και περισσότερων κατοικιών.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι μοναδικό και αποτελεί ιδανική επιλογή είτε για ιδιοκατοίκηση ή για επένδυση κατασκευής και εκμετάλλευσης κατοικιών.

1004 BeeAkta


Γεωργίου Σεφέρη 78 - 80, 85100
Ρόδος
Τηλέφωνο: 2241 0 30111
Email: info@bee-akta.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά