Διαμέρισμα Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 132.000 € 2.694 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071006-363 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο διαμέρισμα 1ου ορόφου σε πολυώροφη οικοδομή εμβαδού 49τμ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατίας.

Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Την ανακαίνιση του διαμερίσματος επιμελήθηκε επώνυμο αρχιτεκτονικό γραφείο, με βασικό στόχο την δημιουργία άνετων και λειτουργικών χώρων στο εσωτερικό του.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το 2019 και περιλαμβάνει εκτός των άλλων νέα υδραυλική εγκατάσταση (περιλαμβάνει εγκατάσταση ύδρευσης με συλλέκτη και φίλτρο αλάτων νερού στην κεντρική παροχή για προστασία των μπαταριών).

Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με εγκατάσταση δικτύου σε όλους τους χώρους με πρίζες ethernet, και μπουτόν ενεργοποίησης ηλεκτρικού θερμοσίφωνα μέσα από το μπάνιο (και όχι από τον ηλεκτρολογικό πίνακα). Παράλληλα, έχει πραγματοποιηθεί εσωτερικά και προεγκατάσταση συναγερμού.

Στην κουζίνα περιλαμβάνεται εντοιχισμένος ψυγειοκαταψύκτης και εντοιχισμένος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Η θέρμανσή και ψύξη του διαμερίσματος εξασφαλίζονται με τη χρήση κλιματισμού, ενώ έχει πραγματοποιηθεί και πλήρης εσωτερική προεγκατάσταση για μελλοντική σύνδεση φυσικού αερίου.

Κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και βεράντα προσόψεως!

Το διαμέρισμα είναι χωροθετημένο σε έναν από τους κεντρικότερους άξονες της πόλης, μόλις 40 μέτρα από την μελλοντική στάση Μετρό "Αγία Σοφία" στη διασταύρωση των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας, με ημερομηνία παράδοσης του σταθμού τον Νοέμβριο 2020.

Αποτελεί ιδανική επιλογή αγοράς για επένδυση, φοιτητή ή εργαζόμενο στο κέντρο της πόλης με άμεση, ασφαλή και εύκολη πρόσβαση.

Για υποδείξεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

Κλαδάκης Στέλιος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά