Μονοκατοικία Κέντρο (Θέρμη) 450.000 € 1.071 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-117 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στην περιοχή της Θέρμης,420 τ.μ. με νότιο προσανατολισμό και απεριόριστη θέα στη θάλασσα και την εξοχή,σε οικόπεδο 1125 τ.μ. το οποίο είναι επικλινές και με διαμορφωμένο κήπο.

Η κατοικία είναι χωρισμένη σε τρία επίπεδα.Στο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι του σπιτιού,το οποίο είναι εννιαίο με την κουζίνα.Εκεί υπάρχει μία σαλοτραπεζαρία πολύ ευρύχωρη με τζάκι και η κουζίνα .Επίσης στο ισόγειο υπάρχουν δύο δωμάτια ιδιαίτερα ευρύχωρα και ένα μεγάλο μπάνιο το οποίο επικοινωνεί με τα δωμάτια καθώς βρίσκεται ανάμεσα από αυτά.Από την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στη σοφίτα όπου υπάρχει ένα καθιστικό και ένα master room με δικό του λουτρό.Το υπόγειο είναι διαμορφωμένο ώστε να μπορεί να αυτονομηθεί με πρόβλεψη για επιπλέον κουζίνα και ενεργειακό τζάκι και W/C.Διαθέτει εσωτερική αποθήκη και 2 εσωτερικούς ανελκυστήρες .
Τα μπαλκόνια είναι ιδιαίτερα μεγάλα και περιμετρικά του σπιτιού σε κάθε όροφο από όπου μπορεί κανείς ν' απολαύσει το πράσινο και τη θέα στη θάλασσα .Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο και σε όλα τα παράθυρα υπάρχουν σίτες.Επίσης στο οικόπεδο υπάρχει θέση στάθμευσης.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σχολεία ,υπηρεσίες και καταστήματα της περιοχής.


Είναι ένα ακίνητο ιδιαίτερης ομορφιάς ,με μοναδικό σχεδιασμό ,και ακριβές επενδύσεις στα πατώματα αλλά και σε όλη την κατασκευή του,το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως κύρια κατοικία ,για μία οικογένεια.

Για υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά