Γραφείο Νέα Πολιτεία (Εύοσμος) 500 € 5 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-319 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Eπαγγελματική Στέγη , στη περιοχή του Ευόσμου και συγκεκριμένα στη Νέα Πολιτεία επί της οδού Μαρτίου εμβαδού 100τ.μ., στον 3ο όροφο,σε οικοδομή του 2005 στην οποία στεγάζονται μόνο γραφεία ,ιατρεία και καταστήματα.

Διαθέτει WC και κουζίνα σε ένα ξεχωριστό χώρο .Η θέρμανση είναι με κλιματισμό.Βρίσκεται σε οικοδομή πολυτελούς κατασκευής, με πόρτα ασφαλείας,συνθετικά κουφώματα και εξωτερικό ανελκυστήρα.Η οικοδομή αποτελλείται απο καταστήματα στο ισόγειο και χώρους γραφείων και ιατρείων στους τέσσερις ορόφους που έχει.

Σε απόσταση αναπνοής απο την οικοδομή βρίσκονται super market ,στάση λεωφορείου ,καταστήματα κάθε είδους.Επισης σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σχολεία και υπηρεσίες του δήμου.Βρίσκεται δηλαδή στην καρδιά της αγοράς της περιοχής.

Είναι ιδανικό ακίνητο για επαγγελματική χρήση γραφείου, ιατρείου η κέντρου αισθητικής.

Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά