Κτίριο Θέρμη (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι) 1.100.000 € 367 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001167-316 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΘΕΡΜΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ κτήριο με ισόγειο 1120 τ.μ. ,υπόγειο 1200 τ.μ. και όροφο 680 τ.μ. στον κεντρικό δρόμο Πυλαίας-Θέρμης .

.Είναι σε ημιτελή φάση και διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.Υπάρχει άδεια ενεργή για οίκο ευγηρίας η οποία μπορεί να τροποποιηθεί .Αυτή τη στιγμή είναι τελειωμένα τα μπετά.

Βρίσκεται μπροστά στο δρόμο,.Έχει μεγάλη πρόσοψη και είναι κοντά σε στάσεις λεωορείων.Επομένως είναι εύκολα προσβάσιμο από το ευρύ κοινό.
Είναι μία καλή επενδυτική πρόταση καθώς η περιοχή εκεί έχει αναπτύξει μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα, με πολλές και μεγάλες εταιρείες να έχουν τα γραφεία τους εκεί.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη
διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Μανδαλιανού Κατερίνα


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Μανδαλιανού Κατερίνα.Είμαι μέλος της BEE REALESTATE από τον Μάιο του 2018.,Ξεκίνησα από το τμήμα ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας.Από τον Μάιο του 2019 έχω μεταβεί στο BEE SPOT ,καθώς αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεσίτικη δραστηριότητα ενεργά, αφού ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά