Διαμέρισμα Περαία (Θερμαϊκός) 90.000 € 720 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-1 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα.

Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει «σχέση εμπιστοσύνης».

Περιγραφή ακινήτου: Σύντομη περιγραφή: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ !!! ΠΩΛΕΙΤΑΙ άριστο διαμέρισμα 125τμ στο ΚΕΝΤΡΟ της Περαίας! Η κατοικία βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας κατασκευής του 1999 και αποτελείται από τρία ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, τα δυο εκ των οποίων περιέχουν και εντειχισμένες ντουλάπες. Η μεγάλη σαλοκουζίνα δεσπόζει σε αυτό το διαμέρισμα και περιλαμβάνει τζάκι καλής κατασκευής. Αναμφισβήτητα η τοποθεσία του είναι μοναδική καθώς είναι στο κέντρο της Περαίας και 500 μέτρα από την όμορφη παραλία. Θερμαίνεται με ατομικό λέβητα πετρελαίου και διαθέτει τεράστια αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Υπάρχουν τέσσερα μπαλκόνια, μικρό κηπάκι και θέση στάθμευσης στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Διαθέτει ακόμη κουφώματα αλουμινίου και άνετο μπάνιο. Έχει εύκολη πρόσβαση σε σχολεία (Δημοτικό και Γυμνάσιο), εκκλησία, σουπερμάρκετ και αστική συγκοινωνία. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. Τιμή συζητήσιμη.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρεις γενεές.

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας. Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441 / 2310 941804
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά