Κατάστημα Βότση (Καλαμαριά) 4.300 € 6 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-972 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές γωνιακό κατάστημα συνολικής επιφανείας 755 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. σε σημείο μεγάλης προβολής.
Το κατάστημα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, ισογείου 475 τμ και παταριού 280 τμ, είναι διαμπερές και γωνιακό, διαθέτει μεγάλες προσόψεις, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, αυτόνομη θέρμανση, δάπεδα από πλακίδια γρανίτη, κουζίνα και 2 τουαλέτες με προθάλαμο.
Διαθέτει ακόμη μεγάλο προαύλιο χώρο με πολλές θέσεις στάθμευσης. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες και εμπορικές χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία στα ανατολικά της πόλης.

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά