Γκαρσονιέρα Νέοι Επιβάτες (Θερμαϊκός) 21.000 € 750 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-326 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα.

Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει «σχέση εμπιστοσύνης».

Περιγραφή ακινήτου: Σύντομη περιγραφή : ΠΩΛEIΤΑΙ STUDIO στους Άνω Νέους Επιβάτες. Πρόκειται για ακίνητο 28τμ στον πρώτο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας του 1998 σε άριστη κατάσταση με ανελκυστήρα. Διαθέτει, πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, ντουλάπα και κουζίνα, το δάπεδο του καλύπτεται από πλακάκια. Επιπλέον το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονία, είναι μπροστινό και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή επένδυσης στην περιοχή. Αν το χρησιμοποιήσετε για βραχυχρόνια μίσθωση η απόδοση μπορεί να φθάσει και στο 25%. Η απόσταση του από την όμορφη παραλία των Νέων Επιβατών είναι 700 μέτρα! Δείτε το άμεσα.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρεις γενεές.

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας. Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά