Διαμέρισμα Νέοι Επιβάτες (Θερμαϊκός) 120.000 € 945 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-324 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Περιγραφή ακινήτου: Σύντομη περιγραφή : ΠΩΛEIΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 127τμ στους Άνω Νέους Επιβάτες. Το διαμέρισμα είναι στον πρώτο όροφο και διαθέτει 3 άνετα φωτεινά υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, 2 μπαλκόνια με θέα στο βουνό, πάρκινγκ και αποθήκη 10τμ στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Επιπλέον διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα στο χρώμα του ξύλου και προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματιστικού. Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονία, είναι φωτεινό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες. Δείτε το και κάντε την προσφορά σας.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές.

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας.
Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά