Οικόπεδο Νηές (Σούρπη) 90.000 € 153 €/τ.μ.

Κωδικός: 261015-16 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται προς πώληση από την Bee Iolkos Real Estate οικόπεδο 590 τ.μ. , επίπεδο, 1ο θάλασσα, στην περιοχή "ΚΑΣΤΑΝΟΣ" του οικισμού Νηών Σούρπης Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, βρίσκεται εντός των ορίων οικισμού και είναι κατά παρέκκλιση άρτιο, και οικοδήσιμο.
Οι Νηές είναι παραθαλάσσιος οικισμός του νομού νομού Μαγνησίας. Βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τη Σούρπη Μαγνησίας και από το σημείο, που κατά την ελληνική μυθολογία, ξεκίνησε ο Αχιλλέας με τους άνδρες του για τον Τρωικό Πόλεμο.
Ο οικισμός βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Παγασητικού Κόλπου και στην είσοδο του ομώνυμου όρμου των Νηών. Η βλάστηση της περιοχής χαρακτηρίζεται από τις εκτεταμένες ελαιοκαλλιέργειες. Οι Νήες βρίσκονται σε απόσταση επτά χιλιομέτρων από την Αμαλιάπολη (παλαιότερα Μιτζέλα) και σε κοντινή απόσταση από την πόλη του Αλμυρού.
Πρόκειται για έναν φυσικό όρμο με κρυστάλλινα και αβαθή νερά ιδανικό για οικογένειες και μικρά παιδιά. Στον δρόμο που οδηγεί στις Νηές διασώζεται η Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο, τις μεγάλες σε έκταση παραλίες, τα καθαρά και κρυστάλλινα νερά (ιδανικά για μικρά παιδιά), τις ψαροταβέρνες και τα τσιπουράδικα, το καθολικό του Βυζαντινού Ναού της Αγίας Τριάδας, το μετόχι της Ιεράς Μονής Παναγίας Ξενιάς κ.α. Βρίσκεται σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από την Εθνική Οδό (Έξοδος στον Κόμβο Σούρπης).

Δεληστάθης Γιώργος


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά