Μονοκατοικία Πηγάδι (Πτελεός) 370.000 € 1.989 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-501 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Σε αποκλειστικότητα από την Bee Iolkos Real Estate!
Προς πώληση ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΤΕΛΕΟΥ!!!
Πρόκειται για οικία 3 επιπέδων διαμορφωμένη σε επικλινές επίπεδο ως εξής:
Στον δεύτερο διαμπερή όροφο (60,42 τ.μ.), όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος της οικίας, αντικρίζουμε μπαίνοντας το σαλόνι με το τζάκι και την κουζίνα (με εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα & εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων που παραμένουν στο σπίτι) σε ενιαία διάταξη. Εδώ υπάρχει επίσης το wc και το μπαλκόνι με φανταστική θέα στην θάλασσα.
Τόσο από τα παράθυρα αυτού του ορόφου όσο και από όλα τα παράθυρα της οικίας η θέα είναι ανεμπόδιστη και καταπληκτική!
Μέσω της μαρμάρινης εσωτερικής σκάλας κατεβαίνουμε στον 1ο όροφο (69,19 τ.μ.), ο οποίος περιλαμβάνει 3 κρεβατοκάμαρες. Οι δύο εξ αυτών έχουν θέα προς την θάλασσα (η μια μάλιστα έχει και δικό της μπαλκόνι), ενώ η 3η έχει παράθυρο στον φωταγωγό του σπιτιού. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες. Το κυρίως μπάνιο διαθέτει μπανιέρα και παράθυρο, ενώ εδώ βρίσκεται και το λεβητοστάσιο-εσωτερική αποθήκη (8,27 τ.μ.) όπου τοποθετείται το πλυντήριο ρούχων, άριστα διαμορφωμένη και περιποιημένη.
Βγαίνοντας από τον 1ο όροφο βρισκόμαστε στην αυλή του σπιτιού με το BBQ και την βρύση. Στο επίπεδο της αυλής και με ξεχωριστή είσοδο υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα (48,81 τ.μ.) διαμορφωμένο με σαλόνι και κουζίνα ενιαίας διάταξης (με τζάκι), μια κρεβατοκάμαρα και μπάνιο.
Κατηφορίζοντας λίγο ακόμα με τα πόδια μέσω της πέτρινης σκάλας, σε 1 μόλις λεπτό βρισκόμαστε στην μαγευτική παραλία ακριβώς μπροστά στο σπίτι με τα καταγάλανα νερά να μας περιμένουν να βουτήξουμε!
Συνολικό εμβαδόν μονοκατοικίας- οικοπέδου:186,69 τ.μ.
Θέρμανση: αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με boiler και 3 θερμοστάτες (ένας ανά όροφο για πλήρη αυτονομία στην θέρμανση) , Κουφώματα: Ξύλινα θερμοσυστολικά με αντικουνουπικές σίτες, όλο το σπίτι διαθέτει πλακάκι αρίστης ποιότητας, σύστημα συναγερμού, κεραμοσκεπή, ενώ διαθέτει μια σταθερή ξύλινη και ιδιαιτέρου κάλλους κατασκευή στο σαλόνι. Τα έπιπλα της φωτογράφησης δεν περιλαμβάνονται.
Μοναδικό ακίνητο, κυριολεκτικά στο κύμα, με ημι-ιδιωτική παραλία (χρησιμοποιείται από ελάχιστους λουόμενους), με επενδυτική προοπτική.
Ότι καλύτερο για όποιον αναζητά ηρεμία και ξεκούραση ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αν και μπορεί κάλλιστα να κατοικείται και για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα.


Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά