Dyqan Historical Center (Center of Thessaloniki) 6.500 € 24 €/m.k.

Kodi : 231071036-937 Ruaj
Printim Facebook

Historical Center (Center of Thessaloniki)Me qira, Pronë profesionale (Dyqan), 1970, Vend i përbashkët, 270m.k., Kati: 0, Shtresa : 2, Banja : 0, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, Ndërtim modern, Portë e siguruar, Pamje e hapur, Ashensor, Këndor

Apostolos Coubanis


Karakasi 52, 54644
Anatoliki, Thessaloniki
Telefon: 2310 98 98 70
email: info@bee-one.gr


Mësoni më tepër

Kontakti

të gjitha fushat janë të detyrueshme