Κατάστημα Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος (Περιοχή Ντεπώ) 2.500 € 6 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-932 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές κατάστημα συνολικής επιφανείας 400 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δίπλα σε διασταύρωση οδών πολύ μεγάλης προβολής.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα και αποτελείται από χώρο ισογείου επιφανείας 200 τμ, και χώρο υπογείου 200 τμ. Το κατάστημα είναι διαμπερές, γωνιακό, διαθέτει πολύ μεγάλη πρόσοψη, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, μεγάλο ανελκυστήρα επικοινωνίας των δύο επιπέδων μεταξύ τους, μεγάλο προκήπιο και αυτόνομη θέρμανση.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες, ήπιου υγειονομικού ενδιαφέροντος, super market και άλλες εμπορικές εκθέσεις και χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία!

Ένα μοναδικό ακίνητο προς Μίσθωση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά