Διαμέρισμα Νέοι Επιβάτες (Θερμαϊκός) 105.000 € 875 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-888 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα.

Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει «σχέση εμπιστοσύνης».

Περιγραφή ακινήτου: Σύντομη περιγραφή : ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα 120τμ στον δεύτερο όροφο που αποτελείτε από ΤΡΙΑ δωμάτια, μεγάλο μπάνιο με παράθυρο, τεράστιο φωτεινό σαλόνι και λειτουργική κουζίνα! Είναι διαμπερές – γωνιακό με μεγάλα μπαλκόνια με θέα και θέση πάρκινγκ. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και σε όχι μεγάλη απόσταση από την θάλασσα ( μόλις 200 μέτρα ). Η κατοικία θερμαίνεται με ατομικό λέβητα πετρελαίου αλλά μπορεί να τοποθετηθεί αέριο άμεσα διότι υπάρχει προ-εγκατάσταση. Διαθέτει ακόμη αποθήκη 7τμ στο υπόγειο της πολυκατοικίας, πόρτα ασφαλείας. συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια και ασανσέρ. Είναι ένα αξιόλογο ακίνητο που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί τόσο για θερινή όσο και για μόνιμη κατοικία. Βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, σουπερμάρκετ, δημόσιες υπηρεσίες, τοπική αγορά και πάρκο.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρεις γενεές.

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας. Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά