Κατάστημα Αγία Τριάδα (Φάληρο - Ιπποκράτειο) 130.000 € 1.262 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201000-859 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση ποιότητας και ελέγχου της sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Περιγραφή ακινήτου: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 103τμ επί της Β Όλγας σε καλό σημείο είναι ενοικιασμένο προς 700ευρώ. Μία άριστη επένδυση για να τοποθετήσετε τα χρήματά σας με απόδοση πάνω από 7% τον χρόνο, επίσης έχει την δυνατότητα να σπάσει σε τρία μικρότερα και αυτό δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στο ακίνητο σχετικά με την χρήση του.

ΣΙΒΡΗΣ . Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας.

Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Σιβρή Kατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γεννήθηκα το 1961 στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένω συνεχώς μέχρι σήμερα. Ως Ιδρυτής της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΙΒΡΗΣ (1990- 2015 ) με πολλά έργα στον δήμο Θερμαϊκού και σύμβουλος της sivris real estate μπορώ να εγγυηθώ ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά