Κατάστημα Ιπποκράτειο (Φάληρο - Ιπποκράτειο) 600.000 € 1.200 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-824 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελές γωνιακό κατάστημα συνολικής επιφανείας 500 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε λεωφόρο πολύ μεγάλης προβολής.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με χώρο ισογείου επιφανείας 250 τμ, χώρο παταριού 150 τμ και δεύτερο χώρο ισογείου επιφανείας 100 τμ, με δική του αυτόνομη είσοδο με δυνατότητα εύκολης φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων.

Το διαθέσιμο ύψος του είναι 6,00 μέτρα, διαθέτει τζαμαρίες σε όλο το ύψος του και στις τρεις πλευρές του, αυτόνομη θέρμανση και δάπεδα από πλακίδια γρανίτη.

Διαθέτει ακόμη σε ολόκληρη την επιφάνεια του διαμορφωμένη- έτοιμη ψευδοροφή από γυψοσανίδα με ενσωματωμένους χωνευτούς προβολείς

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο πολύ μεγάλης προβολής με αγορά και στάσεις λεωφορείων από και προς το κέντρο της πόλης.

Είναι ιδανικό για πάρα πολλές εμπορικές χρήσεις, supermarket, κατάστημα fast food, καφέ, κλπ.

Πρόκειται για ένα ακίνητο σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή για επένδυση ή και για ιδιόχρηση!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά