Γραφείο Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 150.000 € 1.875 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-813 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ χώρος γραφείων – επαγγελματικής στέγης 9ου ορόφου, επιφανείας 80τμ στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, με μοναδική θέα στην πόλη.

Αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο εργασιακό χώρο που μπορεί εύκολα να χαριστεί σε δύο επιπλέον μεγάλους χώρους γραφείων, και WC.

Βρίσκεται σε οικοδομή κατασκευής του 1982, διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφώματα διπλής υάλωσης, δάπεδα από πλακίδια γρανίτη, ενώ διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό.

Είναι προσόψεως με βεράντα (όχι ρετιρέ) και βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο, σε άριστη κατάσταση, ιδανικό να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες ενός δικηγορικού γραφείου, ιατρείου, κλπ σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά