Υπολογιστής δανείου
  • 562500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Απόστολος Κουμπάνης
    Απόστολος
    Κουμπάνης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Καρακάση 52 54644

    Ανατολική, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

    Email: info@bee-one.gr Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee One
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 271 τ.μ.
    Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης)
    • 271 τ.μ.
    • Δωμάτια 3
    • Μπάνια 3
    • 8ος και πάνω
    750000 2767/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231071036-762

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελές διαμέρισμα 8ου -9ου ορόφου -ρετιρέ, επιφανείας 274 τμ στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή. Κατασκευασμένο σε μια ιδιαίτερη οικοδομή του 1980 αποτελείται από μεγάλο χώρο εισόδου, έναν τεράστιο χώρο υποδοχής – καθιστικού – κουζίνας με τζάκι, δεύτερη κουζίνα, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, εκ των οποίων το ένα master bedroom με dressing room και δικό του λουτρό με καμπίνα υδρομασάζ, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, τρία λουτρά και WC. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, ηλιόλουστο με μεγάλες βεράντες και στις δύο όψεις του και μοναδική θέα σε όλη την πόλη! Ένα μοναδικό ακίνητο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Κλιματισμός
    Ενεργειακή Κλάση: Ζ
    Έτος Κατασκευής: 1980
    Ρετιρέ
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Οροφοδιαμέρισμα
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee One