Μονοκατοικία Πανόραμα (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι) 1800000 2500/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231041001-9874 Αποθήκευση
Διατίθεται προς πώληση κατοικία ,σύγχρονης αρχιτεκτονικής , υψηλότατων προδιαγραφών 720τμ, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από αρχιτεκτονικό γραφείο με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο. Είναι κτισμένο σε προνομιούχο οικόπεδο 1000τμ, στην περιοχή του Πανοράματος, εξαιρετικής θέσης, με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα . Η κατοικία διαθέτει 2 ανεξάρτητους όγκους. Στο βασικό κτίριο, μπαίνοντας από την κύρια είσοδο βλέπουμε το κυρίως σαλόνι με χωριστή κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, συνολικά 160 τ.μ. Ανεβαίνοντας στο επάνω επίπεδο συναντάμε 3 κρεβατοκάμαρες εκ των οποίων η μία master και δύο μπάνια. Στο επίπεδο κάτω από το κυρίως σαλόνι υπάρχει χώρος 250 τ.μ.όπου βρίσκεται το βοηθητικό σαλόνι της κατοικίας και ένα εξοπλισμένο γυμναστήριο με σαόυνα, χώρος ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο και ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο. Στο ανώτερο επίπεδο της κατοικίας υπάρχει και μια σοφίτα 40 τμ με μπάνιο. Η μετακίνηση μεταξύ των επιπέδων γίνεται με ασανσέρ και εσωτερική σκάλα. Ακριβώς δίπλα από την κύρια κατοικία βρίσκεται ένα ισόγειο ανεξάρτητο σπίτι συνολικού εμβαδού 120τ.μ. με σαλόνι, κουζίνα (συσκευες Miele) μεγάλο μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες κατάλληλο για τη φιλοξενία φίλων και συγγενών. Επιπλέον,η κατοικία διαθέτει ένα υπόγειο εσωτερικό γκαράζ 50 τμ. Η κατοικία διαθέτει τριπλό σύστημα θέρμανσης ( ατομική πετρελαίου, αντλίες θερμότητας και κλιματισμός). Ο περιβάλλων χώρος της κατοικίας είναι όμορφα διαμορφωμένος με γκαζόν, φυτά, ξύλινη επένδυση περιμετρικά της πισίνας απ΄ όπου απολαμβάνουμε εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
1350000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γιώργος Ορφανίδης
Γιώργος Ορφανίδης Bee Panoramic

Στοιχεία Διεύθυνσης: Λεωφ. Κομνηνών 6 55236

Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 34 00 34

Email: info@bee-panoramic.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία