Κατάστημα Χαριλάου (Θεσσαλονίκη - Κέντρο) 600.000 € 2.344 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071002-197 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται στην Χαριλάου, γωνιακό κατάστημα 256τ.μ., σε οδό μεγάλης κυκλοφορίας, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Το κατάστημα είναι κατάλληλο για εμπορική χρήση αλλά και χρήση ήπιου υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η συνολική του βιτρίνα και στις 2 οδούς ξεπερνά τα 40 μέτρα μήκους. Αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, 4 WC με προθάλαμο, ανδρών - γυναικών, κουζινάκι και γραφείο.

Όλο το κατάστημα είναι σε άριστη κατάσταση, με δάπεδα από laminate και πλακάκι, γυψοσανίδες οροφής με όλα τα απαραίτητα φωτιστικά σημεία και προβολείς, διακοσμητικές γυψοσανίδες κ.λ.π.

Το κατάστημα διαθέτει κλιματισμό θέρμανσης - ψύξης και σύστημα εξαερισμού από τα πλέον σύγχρονα.

Αποτελεί αξιόλογη περίπτωση καταστήματος εφόσον η θέση του σε κεντρικό σημείο της Χαριλάου μπορεί να στηρίξει εκτός από την χρήση του ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολλές άλλες εμπορικές χρήσεις, έως ακόμα και ένα μικρό super market γειτονιάς.

Αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένο.

Γεωργούση Όλγα


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Ο Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων είναι σήμερα ο απαραίτητος διαμεσολαβητής σας στις αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, αν αυτό επιθυμείτε να γίνει σωστά και γρήγορα. • Επειδή η κατοικία είναι μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της ζωής ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά