Κατάστημα Πυλαία (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι) 12.500 € 6 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-696 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές κατάστημα σε αυτόνομο κτίριο συνολικής επιφανείας 2200 τμ σε οικόπεδο 18 στρεμμάτων στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, πάνω σε λεωφόρο πολύ μεγάλης προβολής.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα και αποτελείται από μεγάλο ενιαίο ισόγειο εκθεσιακό χώρο 1150 τμ, και υπόγειο 950τμ. Βρίσκεται σε μία από τις πλέον εμπορικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει αναπτυχθεί στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και του ΙΚΕΑ, ενώ διαθέτει και τεράστιο χώρο στάθμευσης.

Το ακίνητο εξυπηρετείται από πολύ καλό οδικό δίκτυο. Η πρόσβαση επιτυγχάνεται άμεσα από τη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.
Επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής υπάρχει κόμβος που οδηγεί στο ακίνητο τους διερχόμενους και από το κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να λειτουργήσει και ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, supermarket ή άλλο πολυκατάστημα και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες και εμπορικές χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία!

Ένα μοναδικό ακίνητο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά