Γραφείο Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 310.000 € 1.527 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-661 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελής χώρος γραφείων – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, (ολόκληρος ο όροφος), συνολικής επιφανείας 203 τμ στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Βρίσκεται στον 7ο όροφο πολυτελούς οικοδομής του 1994, κατασκευασμένης με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές επαγγελματικών χώρων, είναι διαμπερής και αποτελείται από κεντρικό χώρο υποδοχής – reception, έξι μεγάλους χώρους γραφείων και meeting room, κεντρικό διάδρομο πρόσβασης στα επιμέρους γραφεία, δύο μικρές κουζίνες και τρία εσωτερικά λουτρά και WC.
Ο χώρος είναι ανακαινισμένος, διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφώματα με διπλά τζάμια, δάπεδα από πλάκες μαρμάρου, ψευδοροφές με ενσωματωμένους προβολείς φωτισμού, αυτόνομη θέρμανση με δικές του μονάδες κλιματισμού, μεγάλες βεράντες και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και αρχειοθήκες.
Βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης, δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, και μπορεί να στεγάσει δικηγορικές εταιρίες, τεχνικές, ασφαλιστικές& κατασκευαστικές εταιρίες, εταιρείες παροχής υγείας, γραφεία άλλων εταιριών κ. α.
Ένας μοναδικός χώρος εργασίας στο Κέντρο της πόλης !!!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά