Κατάστημα Μαρτίου (Περιοχή Ντεπώ) 2.300 € 4 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-521 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα συνολικής επιφανείας 540 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δίπλα σε διασταύρωση οδών μεγάλης προβολής.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα και αποτελείται από χώρο ισογείου επιφανείας 376 τμ, και χώρο παταριού 165 τμ.

Το κατάστημα είναι διαμπερές, διαθέτει πολύ μεγάλη πρόσοψη, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, προστατευτικά κάγκελα ασφαλείας στις όψεις του και αυτόνομη θέρμανση. Διαθέτει ακόμη χώρους γραφείων, αποθήκης, και εγκατάσταση πρόσβασης φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων στο πατάρι του.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες, υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες εμπορικές χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή ενοικίου!

Είναι ιδανικό για super market, σχολή χορού, γυμναστήριο, κλπ.

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά