Δείτε τα ακίνητα του γραφείου (74)

Επαγγελματική στέγη:

Πώληση (2) / Ενοικίαση (12)

Επιχειρήσεις:

-

Συνεργάτες


Φιλελλήνων 2
ΤΚ 65403
Κέντρο, Καβάλα

Τηλ. 2511104227
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Το γραφείο και οι συνεργάτες της Bee Project, δραστηριοποιούνται στον χώρο του real estate στην πόλη και στον νομό Καβάλας. Αποτελεί νέο μέλος της μεγάλης αλυσίδας της Bee Real Estate κι έχει στόχο να δημιουργήσει ένα ποιοτικό χαρτοφυλάκιο επιλεγμένων ακινήτων προς διάθεση.

Σήμερα το δίκτυο μας, ξεπερνά τα στενά όρια των μεσιτικών γραφείων προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών του σε ότι αφορά στην διαχείριση της ακίνητης περιουσίας τους. Η Bee Project ,στοχεύει να κατακτήσει σύντομα μία περίοπτη θέση στην αγορά παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο πελατολόγιό της. Ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και προς τους πελάτες μας, είναι μία αξία που μας διέπει.

Το όραμα της Bee Project , είναι να γίνει το αποτελεσματικότερο γραφείο, επενδύοντας σε ένα δίκαιο WIN/WIN , σύστημα κτηματομεσιτικών υπηρεσιών .

Η επαγγελματική επάρκεια των συνεργατών σε συνδυασμό με την συνέπεια και το ήθος , αποτελούν τα εχέγγυα που διαχωρίζουν το γραφείο μας από τον ανταγωνισμό.
Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά