Δείτε τα ακίνητα του γραφείου (69)

Κατοικίες :

Πώληση (14) / Ενοικίαση (1)

Επαγγελματική στέγη:

Πώληση (11) / Ενοικίαση (12)

Επιχειρήσεις:

-

Συνεργάτες

Βενιζέλου 9
ΤΚ 42132
Τρίκαλα

Τηλ. 6939360080
Fax.
Επικοινωνία

Πληροφορίες
Από το 2005 το γραφείο μας δραστηριοποιείται δυναμικά στο real estate προσφέροντας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη πόλη και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων.
Από 1-5-2016 το γραφείο μας Bee Bougla αποτελεί επίσημο μέλος του μεγαλύτερου ελληνικού κτηματομεσιτικού δικτύου της Bee real estate που λειτουργεί με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές στο χώρο.

Υπεύθυνη του γραφείου είναι η κα.Βίκυ Μπούγλα
-Μεσίτης Ακινήτων
-Μέλος του συλλόγου μεσιτών Τρικάλων-Καρδίτσης Α.Μ. 028
-Πιστοποιημένη «Διαχειριστής Κατοικιών και Μικρών Επενδυτικών Ακινήτων»
-Μέλος του International Realtors, membership I.D. #061235057

Η εμπειρία μας στην αγορά ακινήτου αποτελεί εχέγγυο για την παροχή υπηρεσιών με ποιοτικά εγγυημένο αποτέλεσμα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό, ήθος, οργάνωση και συνέπεια.

Η εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών μας θα βοηθήσει να σχεδιάσουμε μαζί την αγορά, την πώλησης, την ενοικίαση, την αναβάθμιση και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Διαθέτουμε την γνώση κα την τεχνική υποστήριξη, ώστε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τα ακίνητά σας χρησιμοποιώντας τα πρότυπα της Bee real estate.

Είμαστε σε θέση να συντάξουμε κάθε έκθεση Εκτίμησης-Πραγματογνωμοσύνης τιμής του ακινήτου σας, για κάθε χρήση (Τράπεζα, Δικαστήρια, κλπ).

Λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στην ανάγκη του πελάτη, ώστε να εξασφαλιστεί μια επιτυχής συνεργασία για όλους μας.
Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά