Δείτε τα ακίνητα του γραφείου (118)

Επαγγελματική στέγη:

Πώληση (17) / Ενοικίαση (6)

Επιχειρήσεις:

-

Συνεργάτες

Μιχαλακοπούλου 4, 11528
Κέντρο, Αθήνα

Τηλ. 210 7257561
Fax. 210 7257564
email. info@bee-capital.gr

Πληροφορίες
Η Bee Capital, μέλος του κτηματομεσιτικού δικτύου της Bee real estate με παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Αθήνας.

Η κτηματαγορά σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Οι brokers του γραφείου Bee Capital, Αρχιτέκτoνες Μηχανικοί και κατασκευαστές ο ίδιοι για πάνω από δύο δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι συνεργάτες του γραφείου μας, ικανοί και έμπειροι άνθρωποι της κτηματαγοράς και πλήρως εκπαιδευμένοι για τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις για να καλύψετε την ανάγκη στέγασης της οικογένειάς σας ή της επιχείρησής σας ή να επενδύσετε τα χρήματά σας με τον πιο σωστό και αποδοτικό τρόπο.

Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται στην αναζήτηση ακινήτου ή στην ανάθεση του ακινήτου τους , αξιοποιούν ένα σύνολο από παρεχόμενες υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.

Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας για τα οφέλη που θα έχετε από τη συνεργασία σας μαζί μας!