Δείτε τα ακίνητα του γραφείου (14)

Κατοικίες :

Πώληση (4)

Επαγγελματική στέγη:

Πώληση (6)

Επιχειρήσεις:

-

Συνεργάτες


Πολυτεχνείου 27-29
ΤΚ 54626
Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 272 272
Fax. 2310 272 273
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Η Bee Gold ιδρύθηκε για να σας εξυπηρετήσει σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Η κτηματομεσιτική εταιρεία Bee Gold σας προσφέρει τις υπηρεσίες της γύρω από θέματα όπως:

• Πωλήσεις και Μισθώσεις Κατοικιών, Επαγγελματικών Ακινήτων και Γης (μέλος Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης)
• Εκτιμήσεις Ακινήτων (πιστοποίηση BPOR και επίσημο μέλος της National Association of REALTORS®-United States of America)
• Υπηρεσία Ανακαινίσεων
• Νομική και Τεχνική κάλυψη ακινήτου, σε συνεργασία με καταρτισμένη ομάδα δικηγόρων, συμβολαιογράφων, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, λογιστών και μεταφραστών που καλύπτει όλο το φάσμα της αγοροπωλησίας είτε αφορά εγχώριο πολίτη είτε κατοίκους εξωτερικού.

Εγκατεστημένη στους ιδιόκτητους γραφειακούς της χώρους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σας καλωσορίζει και είναι εδώ για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας γύρω από την κτηματαγορά.

Η μακροχρόνια (από το 1998) ενασχόληση του Broker Ιωάννη Ε. Σαρρή και ιδιοκτήτη της με την αγορά του Real Estate όπως και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του, σας εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ανωτέρου επιπέδου.

Με σύμμαχο την συνεχώς αυξανόμενη ομάδα της ιδρυτικής εταιρείας Bee Real Estate και τα υπόλοιπα γραφεία του δικτύου είμαστε εδώ για να λύσουμε μαζί ότι σας απασχολεί και προβληματίζει σε θέματα που αφορούν τα ακίνητα σας.

Στόχος μας στην Bee Gold : η καλύτερη σας ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και η ΕΠΙΤΕΥΞΗ του καλύτερου επιθυμητού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Βασικές αξίες της ομάδας μας : ΗΘΟΣ, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον ΠΕΛΑΤΗ.

Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε μόλις μας το ζητήσετε!

Με εκτίμηση
Ιωάννης Ε. Σαρρής & Συνεργάτες
Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά