Δείτε τα ακίνητα του γραφείου (248)

Επαγγελματική στέγη:

Πώληση (18) / Ενοικίαση (15)

Επιχειρήσεις:

-
Τσελέπη 32
ΤΚ 54352
Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 23920 21 441 / 2310 941804
Επικοινωνία

Πληροφορίες
Η Bee sivris real estate παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της με δύο γραφεία, το ένα στον δήμο Θερμαϊκού ( Περαία, Νέοι επιβάτες, Αγία Τριάδα, πλαγιάρι, Επανομή) και με ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ στην Άνω Τούμπα για όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη. Με μεγάλη δραστηριότητα στις κατασκευές αστικών ακινήτων επί 40 χρόνια ( από το 1975) και με έντονη παρουσία από 2013 στον χώρο του Real Estate αποτελούμε εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ με την υποστήριξη του γραφείου μας το ακίνητο που επιθυμείτε εξασφαλίζοντας ποιότητα και σιγουριά στις παρεχόμενες υπηρεσίες της sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα.

Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει <<σχέση εμπιστοσύνης>>

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από τον ειδικό σύμβουλο ακινήτων και το επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας. Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου σας εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και κυρίως αποτελεσματικά το ακίνητό σας μέσα από Πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις μάρκετινγκ.
Η τεράστια εμπειρία στην αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας και η αξιόπιστη ομάδα, νομικών, συμβολαιογράφων, μηχανικών κλπ του γραφείου μας καλύπτει κάθε είδους αγοραπωλησία.

ΣΙΒΡΗΣ . Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

Σε μία εποχή που το κάθε ευρώ αποκτά μεγάλη αξία η Bee sivris real estate αξιοποιεί:
Την τεχνογνωσία της Bee Real Estate στην πλατφόρμα του Ιντερνέτ και το μεγάλο της δίκτυο
Το Προνομιούχο brand name της (Bee real estate) στο χώρο της ακίνητης περιουσίας
Της Υπηρεσίες διαμεσολάβησης στην αγοραπωλησία και τη μίσθωση ακινήτου όλων των γραφείων του δικτύου της Bee μέσω συστάσεων και συνεργασιών
Τις Επαγγελματικές & ολοκληρωμένες μεθόδους προώθησης ακινήτων που εφαρμόζει η bee

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε κάποιο ακίνητο ή είστε ιδιοκτήτης και θέλετε να εκμισθώσετε ή να πουλήσετε, θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να γνωριστούμε ώστε να διαπιστώσετε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε!
Καλέστε μας άμεσα να κλείσουμε μια συνάντηση από κοντά για να συζητήσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Το τεχνικό τμήμα της Sivris Real Estate μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της κατοικίας και την ενεργειακή της τάξη με οικονομικό τρόπο. Επίσης η Sivris Real Estate διαθέτει τμήμα τακτοποιήσεων πολεοδομικών υπερβάσεων για την έκδοση βεβαίωσης για συμβολαιογραφική πράξη.
Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά