Δείτε τα ακίνητα του γραφείου (51)

Κατοικίες :

Πώληση (29) / Ενοικίαση (1)

Επαγγελματική στέγη:

Πώληση (6) / Ενοικίαση (5)

Επιχειρήσεις:

-
Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού

Τηλ. 23920 21 441
Fax. 23920 21 447
email. info@bee-sivris.gr

Πληροφορίες
Ονομάζομαι Κατερίνα Σιβρή γεννήθηκα και κατοικώ στην Θεσσαλονίκη και είμαι οικογενειακό μέλος του επιχειρηματικού ομίλου ΣΙΒΡΗΣ με συνεχή δραστηριότητα στις κατασκευές αστικών ακινήτων εδώ και 40 χρόνια ( από το 1975) και από το 2013 στον χώρο του real estate με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ με την υποστήριξη του γραφείου μας το ακίνητο που επιθυμείτε εξασφαλίζοντας εγγύηση ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες όπως ξέρει να τις παρέχει η sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα.

sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει <<σχέση εμπιστοσύνης>>

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας επιλέγοντας για εσάς μέσα από Πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις μάρκετινγκ Επίσης παρέχουμε Νομική Κάλυψη με μία αξιόπιστη ομάδα, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, λογιστών, μεταφραστών που καλύπτει όλο το φάσμα της αγοραπωλησίας ειδικά για πελάτες από Σερβία, Ρωσία, Βουλγαρία .

ΣΙΒΡΗΣ . Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές