"Portali" modern i kërkimit të pasurive të patundshme në Greqi

Bee real estate: Një rrjet agjentësh të pasurive të patundshme dhe konsulentëve të pasurive të patundshme që kanë përvojën dhe njohuritë për t'ju ndihmuar të gjeni dhe shitur pasuri të patundshme në të gjithë vendin. Bee është pranë jush në çdo hap, ashtu siç bën për kaq shumë vite. Mirë se vini në Bee!

Përdorni hartën

Shërbimet te Integruara 360 °

Kapërcimi i kufijve të ngushtë të agjencisë së pasurive të paluajtshme. Pasurive të patundshme Bee ju ofron me një sërë shërbimesh në kërkimet tuaja në shënjestër, lehtë dhe shpejt.

 • Kërkoni & gjeni pasurin e patundshme ideale.
 • Vlerësimi i pasurive të patundshme.
 • Promotimi i pasurive të patundshme me shumë metoda moderne
 • Propozime për renovimin e pasurive të patundshme.
 • Menaxhimi i pasurive të patundshme profesionale.

KERKIMI DHE GJETJA TE PASURIVE TË PATUNDSHME IDEALE

Për të gjetur pasurin e patundshme ideale që kërkoni, kontaktoni më një zyrë të rethit suaj të interesit ose kërkoni për një pronë përmes faqes sonë të internetit.

Vlerësimi i pasurive të patundshme

Bee Real Estate ka partnerë me vlerësues të certifikuar të cilët mund të vlerësojnë pasurinë tuaj të patundshme me të gjitha metodat moderne shkencore në treg

PROMOVIMI I PASURIVE TË PATUNDSHME

Bee Real Estate zbaton një plan të specializuar promovimi për çdo pasuri të patundshme në 16 mënyra të ndryshme!

Jete e re, ne shtepine tuaj te re.

Bee Live

 • Shitje
 • Hyrje 83 m.k. Koukaki - Pediki Chara (Koukaki - Makrigianni)
 • 350.000 € 4.217 €/m.k. | Kodi : 301001-1053

Bee Panoramic

 • Shitje
 • Shtëpi njëkatëshe 720 m.k. Panorama (Thessaloniki - Suburbs)
 • 1.800.000 € 2.500 €/m.k. | Kodi : 231041001-9874

Bee At Home

 • Shitje
 • Mezonetë 275 m.k. Panorama (Alexandroupoli)
 • 370.000 € 1.345 €/m.k. | Kodi : 255101001-116164

Bee Pappas

 • Me qira
 • Shtëpi njëkatëshe 216 m.k. Terpsithea (Larisa)
 • 1.500 € 7 €/m.k. | Kodi : 241011002-758

Bee Capital

 • Shitje
 • Hyrje 200 m.k. Ilisia (Athens - Center)
 • 840.000 € 4.200 €/m.k. | Kodi : 210031010-151

Bee Prime

 • Shitje
 • Parcelë brenda zonës 16875 m.k. Ormos Panagias (Sithonia)
 • 1.550.000 € 92 €/m.k. | Kodi : 321035-10