Υπολογιστής δανείου
  • 96000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Γιάννα Παπανικολάου
    Γιάννα
    Παπανικολάου

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Ίωνος Δραγούμη (με Πάικου γωνία) 35 546 25

    Κέντρο, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 222 905

    Email: info@bee-executive.gr Ονομάζομαι Γιάννα Παπανικολάου.Γεννήθηκα ,μεγάλωσα και ζω στην Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος των σπουδών μου επάνω στις δημόσιες σχέσεις,επικοινωνία και κύκλο γραμματείας εργάστηκα ως γραμματέας σε μεγάλη εταιρεία εισαγωγών. Όμως το πάθος μου για τις πωλήσεις με κέρδισε.Εργάστηκα για αρκετά χρόνια στις πωλήσεις και ως υπεύθυνη πωλήσεων σε καταστήματα και εταιρείες.Το 2007 δραστηριοποιήθηκα στο χώρο τ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Executive
    Επικοινωνία
  • Γκαρσονιέρα 47 τ.μ.
    Άνω Τούμπα (Τούμπα)
    • 47 τ.μ.
    • Δωμάτια 1
    • Μπάνια 1
    • 1ος
    • WC 0
    128000 2723/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231101079-9174

    Πωλείται στην Ανω Τούμπα νεόδμητη πανέμορφη  γκαρσονιέρα 47 τμ 1ου ορόφου. Αποτελείται απο 1 άνετο υπνοδωμάτιο , σαλοκουζίνα , μπάνιο και βεράντα. Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση ατομική με αέριο μία αποθήκη και θέα στο δάσος του Σειχ Σου. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντα στα πανεπιστήμια σε αγορά και σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Η εξαιρετική κατασκευή του  εξασφαλίζει απόλυτα την ενεργειακή εξοικονόμιση της κατοικίας. Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσηε Α+. Ποιοτικά χαρακτηριστικά* ενεργειακά κουφώματα-ορθομπλόκ-κέλυφος θερμοπρόσοψης-ατομικός λέβητας αερίου-ενδοδαπέδια θέρμανση-κλιματιστικό daikin-προεγκατάσταση συναγερμού-θωρακισμένη πόρτα πιστοποιημένη με καταπέλτη στην κλειδαριά-υδραυλικό ανεκλυστήρα-ηλιακός θερμοσίφωνας-προεγκατάσταση smart home , οπτικής ίνας και δορυφορικής κεραίας-ενισχυμένα καλώδια 2,5mm σε όλες τις μπρίζες και ηλεκτρική παροχή στην αποθήκη του διαμερίσματος! Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές!

    Γκαρσονιέρα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Αυτόνομη αέριο
    Ενεργειακή Κλάση: Α+
    Έτος Κατασκευής: 2024
    Έτος Ανακαίνισης: 2024
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Επενδυτικό
    Πρόσοψης
    Ψευδοροφή
    Ενδοδαπέδια Θέρμανση
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Executive