SEARCH RESULTS

Pronë me qira (364 Prona)
Garsonierë 28 m.k.
 28 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

15 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117463
Exclusive!
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 28m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E mobiluar
Garsonierë 35 m.k.
 35 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

15 € 0 €/m.k. | Kodi : 255101001-117484
Exclusive!
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 35m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E mobiluar
Garsonierë 30 m.k.
 30 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

20 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117234
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2000, Vend i përbashkët, 30m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E përshtatshme për studentë
Hyrje 75 m.k.
 75 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

30 € 0 €/m.k. | Kodi : 255101001-117437
Me qira, Banesa (Hyrje), 1980, 1 Dhoma, 75m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, I ajrosur, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Ashensor, Verandë
Hyrje 45 m.k.
 45 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

50 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-625
Me qira, Banesa (Hyrje), 1978, 1 Dhoma, 45m.k., Kati: 3, Shtresa : 1, Kati nën cati, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje Mali, Pamje e hapur, Boiler, Ajër i kondicionuar, Verandë
Garsonierë 30 m.k.
 30 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

50 € 2 €/m.k. | Kodi : 291001-661
Me qira, Banesa (Garsonierë), 1978, Vend i përbashkët, 30m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 1o Deti, Ndërtim modern, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Boiler, Shtëpi pushimi, E përshtatshme për studentë, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Verandë, Këndor
Garsonierë 30 m.k.
 30 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo   Po

50 € 2 €/m.k. | Kodi : 239201000-357
Me qira, Banesa (Garsonierë), 1975, Vend i përbashkët, 30m.k., Kati: 1, Shtresa : 3, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 1o Deti, Ndërtim modern, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Verandë
Hyrje 45 m.k.
 45 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo   Po

55 € 1 €/m.k. | Kodi : 231001050-175
Me qira, Banesa (Hyrje), 1978, 1 Dhoma, 45m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 1o Deti, I ajrosur, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Qilar, Shtëpi pushimi, E mobiluar, Vend parkimi, Oborr, Verandë
Hyrje 75 m.k.
 75 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

60 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117459
Me qira, Banesa (Hyrje), 1975, 2 Dhoma, 75m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Oborr, Verandë
Hyrje 55 m.k.
 55 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

70 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117368
Me qira, Banesa (Hyrje), 2008, 2 Dhoma, 55m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Boiler, Qilar, E mobiluar
364
Prona

Gjeni pronën tuaj
Copyright 2017 - Bee real estate