SEARCH RESULTS

Pronë me qira (285 Prona)
Shtëpi njëkatëshe 100 m.k.
 100 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo   Po

1 € 0 €/m.k. | Kodi : 2431011001-10121420
Exclusive!
Me qira, Banesa (Shtëpi njëkatëshe), 1970, 2 Dhoma, 100m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Gaz personal, I ajrosur, Oxhak, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, Verandë
Garsonierë 28 m.k.
 28 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

15 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117463
Exclusive!
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 28m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E mobiluar
Garsonierë 35 m.k.
 35 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

15 € 0 €/m.k. | Kodi : 255101001-117484
Exclusive!
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 35m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E mobiluar
Garsonierë 30 m.k.
 30 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

20 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117234
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2000, Vend i përbashkët, 30m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E përshtatshme për studentë
Hyrje 45 m.k.
 45 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo   Po

55 € 1 €/m.k. | Kodi : 231001050-175
Me qira, Banesa (Hyrje), 1978, 1 Dhoma, 45m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 1o Deti, I ajrosur, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Qilar, Shtëpi pushimi, E mobiluar, Vend parkimi, Oborr, Verandë
Hyrje 75 m.k.
 75 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

60 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117459
Me qira, Banesa (Hyrje), 1975, 2 Dhoma, 75m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Oborr, Verandë
Hyrje 55 m.k.
 55 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

70 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117368
Me qira, Banesa (Hyrje), 2008, 2 Dhoma, 55m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Boiler, Qilar, E mobiluar
Garsonierë 35 m.k.
 35 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

70 € 2 €/m.k. | Kodi : 255101001-117458
Me qira, Banesa (Garsonierë), 1990, Vend i përbashkët, 35m.k., Kati: 3, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, Pamje e hapur, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Ashensor, Verandë, Këndor
Hyrje 68 m.k.
 68 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

80 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117451
Exclusive!
Me qira, Banesa (Hyrje), 1985, 2 Dhoma, 68m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, Pamje Bregdeti/Deti, Shtëpi pushimi, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Verandë
Shtëpi njëkatëshe 100 m.k.
 100 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo   Po

100 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117439
Me qira, Banesa (Shtëpi njëkatëshe), 2000, 2 Dhoma, 100m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, Portë e siguruar, Pamje Mali, Pamje e hapur, Oxhak, Termosifon, Boiler, Shtëpi pushimi, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, Verandë
285
Prona

Gjeni pronën tuaj