Hyrje Panorama (N.751 Housing) (Perichora Thessalonikis)
Kodi : 231041001-9431

Shitje

350.000 € 1.009 €/m.k.

Panorama (N.751 Housing) (Perichora Thessalonikis) Në shitje, Banesa (Hyrje), 1995, 4 Dhoma, 347m.k., Kati: 2, Shtresa : 2, Apartament në kat, Banja : 4, Naftë personale, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Boiler, Qilar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, Ashensor, Verandë, Alarm, Këndor

Hyrje
Kodi : 231041001-9431

Shitje

395.000 € 1.138 €/m.k.

350.000 € 1.009 €/m.k.

  347 m.k.    4 Dhoma gjumi   4 Banja   Po   Printim


Panorama (N.751 Housing) (Perichora Thessalonikis) Në shitje, Banesa (Hyrje), 1995, 4 Dhoma, 347m.k., Kati: 2, Shtresa : 2, Apartament në kat, Banja : 4, Naftë personale, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Boiler, Qilar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, Ashensor, Verandë, Alarm, Këndor

Karakteristikat e posacme

 • Tipi: Hyrje
 • Kati: 2
 • Shtresa : 2
 • WC: 1
 • Ngrohje: Naftë personale
 • Viti i ndërtimit: 1995
 • Ashensor
 • Qilar
 • Verandë
 • Ajër i kondicionuar
 • Oxhak
 • Boiler
 • Portë e siguruar
 • Alarm
 • Apartament në kat
 • I ajrosur
 • Oborr
 • Pamje Bregdeti/Deti
 • Pamje e hapur
 • Këndor
Udhëzime: Zgjidh katrorin dhe formuloni zonat në hartë që të shikoni prona të ngjashme zgjidhni dorën që të zhvendoseni në hartë i të shikoni informacione të nje zone që ju intereson
Orfanidis Giorgos

Leof. Komninon 6, 55236
Panorama, Thessaloniki
Telefon: 2310 34 00 34 / 2310 280 080
email: info@bee-panoramic.gr

Leof. Komninon 6, 55236
Panorama, Thessaloniki
Telefon: 2310 34 00 34 / 2310 280 080
email: info@bee-panoramic.gr
Mësoni më tepër
Kontakti
të gjitha fushat janë të detyrueshme

Kërkimi i ri

Prona të ngjashmeCopyright 2017 - Bee real estate