Διαμέρισμα Παναγία Φανερωμένη (Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη) 55000 785/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231001042-197 Αποθήκευση

Πωλείται Διαμέρισμα στη περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης . Έχει συνολικό εμβαδόν 70 τ.μ. και βρίσκεται στον 2 ο όροφο οικοδομής χωρίς ανελκυστήρα.. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό προσόψεως με άνετους χώρους και Αποτελείται από:

- σαλόνι

- κουζίνα

- 2 υπνοδωμάτια

- μπάνιο

- μπαλκόνι προσόψεως

Το Διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο . Η τοποθεσία είναι ιδανική, διότι βρίσκεται πολύ κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολεία και Αγορά.

ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Bee Real Estate

Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
41250.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γιώργος Καρυπίδης
Γιώργος Καρυπίδης Bee Spot

Στοιχεία Διεύθυνσης: Μητροπόλεως 20 546 24

Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

Email: info@bee-spot.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία