Μεζονέτα Κασσάνδρα (Χαλκιδική) 3000000 6382/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231101088-62 Αποθήκευση
Σάνη, Χαλκιδική, πωλείται υπέροχη ανεξάρτητη βίλα, σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Κασσάνδρας. Είναι χτισμένη σε οικόπεδο 2800 τμ, με συνολικό εμβαδό τα 470 τμ και αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το έτος 2008 και ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής της και τα ακριβά της υλικά. Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια το καθένα με δικό του μπάνιο, τεράστιο σαλόνι και ανεξάρτητη τραπεζαρία και ολοκαίνουρια κουζίνα. Στον περιβάλλοντα χώρο δεσπόζει η πισίνα των 130 τμ και η δεντρόφυτη αυλή. Προσφέρεται με πλήρη επίπλωση και διαθέτει ατομική θέρμανση υγραερίου με δεξαμενή τροφοδοσίας. Τα κουφώματα είναι από ξύλο δρυς και διπλής υάλωσης. Διαθέτει κλιματιστικά υψηλών προδιαγραφών σε κάθε υπνοδωμάτιο και σε κάθε ανεξάρτητο χώρο και επίσης πολλούς αποθηκευτικούς χώρους Extra χαρακτηριστικά -60 τμ αποθήκη στο τελευταίο επίπεδο -16 κυβικά δεξαμενή νερού -12μηνη φύλαξη από την εταιρεία security του SANI -12μηνη προστασία και επίβλεψη από την πυροσβεστική υπηρεσία -Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του SANI με προνόμιο την δωρεάν στάθμευση και 50% έκπτωση σε όλες τις παροχές Η απόσταση από αεροδρόμιο Μακεδονία είναι 79 km. Πρόκειται για ιδιαίτερο ακίνητο για πελάτες υψηλού κύρους και προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
2250000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Χρύσα Επιτροπίδου
Bee Executive

Στοιχεία Διεύθυνσης: Βασιλέως Ηρακλείου 23 54624

Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 905

Email: info@bee-executive.gr

Ονομάζομαι Επιτροπίδου Χρύσα, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη , μεγάλωσα στην Γερμανία και τα τελευταία 30 χρόνια επέστρεψα και διαμένω στην Θεσσαλονίκη.Μιλάω άπταιστα Γερμανικά, για πολλά χρόνια δούλευα στις οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά τα τελευταία 15 χρόνια με κέρδισε ο Μεσιτικός Τομέας. Δούλεψα για 13 χρόνια σε μεγάλη αλυσίδα μεσιτικών γραφείων και από το 2018 και μετά έχω έρθει στην οικογένεια τ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία