Μονοκατοικία Πύργος Επανομής (Επανομή) 140000 2153/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 291001-726 Αποθήκευση
ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 65 τ.μ. μέσα σε αγροτεμάχιο περιφραγμένο 5.000 τ.μ., 200 μέτρα από τη παραλία, στα Πάλιουρα Επανομής. Το ακίνητο έχει θέα τη θάλασσα και τον Όλυμπο. Βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και έχει πολύ καλή πρόσβαση. Η κατοικία χρήζει ανακαίνισης και το αγροτεμάχιο έχει δυνατότητα ανοικοδόμησης 220 τ.μ.. Ιδανικό για επένδυση.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
105000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Δημήτρης Μπλάτζιος
Δημήτρης Μπλάτζιος Bee Orama

Στοιχεία Διεύθυνσης: Δημοκρατίας 93 57019

Περαία, Δήμος Θερμαϊκού

Τηλέφωνο: 2392306868

Email: info@bee-orama.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία