Μεζονέτα Πολύχρονο (Παλλήνη) 295000 2950/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231001050-619 Αποθήκευση
Σε ένα μαγευτικο σημείο μέσα στο πράσινο με πανοραμική θεα στον Τορωναιο κόλπο με τα τουρκουάζ νερα, αλλά και 5 λεπτά με τα ποδια από την παραλια πωλείται μια μεζονέτα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και αισθητικής. Είναι ένα ανετο σπίτι με πολύ καλή διαρρύθμιση και αξιοποίηση ολων των χωρων. Αποτελείται απο ένα ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα ανετο με δικη του κουζίνα σαλόνι κρεβατοκάμαρα μπάνιο και αποθήκη. Στο ημιώροφο η κυρια σαλοκουζινα με το μπάνιο και την άμεση πρόσβαση στην Μεγάλη αυλή 700 τ.μ και στις δυο πλευρές μπροστά και πισω. Η πισω αυλή ειναι διαμορφομενη με δικη της εξωτερικής κουζίνας ένα ανετο κιόσκι σκέπαστρο και μια εξτρά αποθήκη για πολλές χρήσεις. Είναι ο ιδανικού τύπου χωρος και τα γλέντια του καλοκαιριού που μένουν αξέχαστα σε έναν πολύ όμορφο ήσυχο χώρο Στον όροφο υπάρχει η μάστερ κρεβατοκάμαρα αυτόνομη με φανταστική θεα στο απέραντο γαλάζιο αλλα και την πευκόφυτη Περιοχή . Το σπίτι πωλείται Πλήρως επιπλωμένο με πολύ καλης ποιότητας και γούστου έπιπλα ,με ολες τις ηλεκτρικές συσκευές σε αρίστη κατάσταση έτοιμο για να στεγάσει εσάς αλλά και την οικογένεια σας για μαγευτικές και ποιοτικές διακοπές! Ένα πρακτικού τύπου έτοιμο σπίτι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές αλλά και για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ εκμετάλλευση .Είναι ένα από τα ΑΚΙΝΗΤΑ που μαγεύουν από την Πρώτη επίσκεψη! Είναι φυσικά και ακίνητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν και για τουριστική χρήση με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγάλο μίσθωμα!!Οι εικόνες θα μιλήσουν από μόνες τους! Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια. .
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
221250.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Θεόδωρος Θεοδοσίου
Θεόδωρος Θεοδοσίου Bee Spot

Στοιχεία Διεύθυνσης: Μητροπόλεως 20 546 24

Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

Email: info@bee-spot.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία