Διαμέρισμα Άγιος Δημήτριος (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 108000 1862/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231071002-591 Αποθήκευση
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κοντά στο Υπουργείο Μακεδονίας θράκης, επί της Ολυμπιάδος. πωλείται διαμέρισμα δυάρι 58τ.μ. μικτών και 54τ.μ. καθαρών. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο της οικοδομής και παρόλο που βλέπει στον ακάλυπτο είναι πολύ φωτεινό και ευχάριστο. Αποτελείται από ενιαία σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια (και στα δύο εχουν τοποθετηθεί δίφυλλες ντουλάπες) και λουτρό. Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως, καλαίσθητα και λειτουργικά, αξιοποιώντας όλους τους χώρους στο έπακρον. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Καιθα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένο. Ένα ακίνητο που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες δύο φοιτητών, αλλά και εργαζομένων στο κέντρο, αφού απέχει ελάχιστα από τα πανεπιστήμια και αφού εξυπηρετείται πλήρως από συγκοινωνίες και καταστήματα. Η τιμή του σε σχέση με αυτά που παρέχει, το καθιστούν επίσης και μια πολύ δελεαστική πρόταση, επενδυτικού ακινήτου στο κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και ραντεβού υπόδειξης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
81000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Όλγα Γεωργούση
Όλγα Γεωργούση Bee One

Στοιχεία Διεύθυνσης: Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr

Ο Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων είναι σήμερα ο απαραίτητος διαμεσολαβητής σας στις αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, αν αυτό επιθυμείτε να γίνει σωστά και γρήγορα.  • Επειδή η κατοικία είναι μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της ζωής σας.  • Επειδή η επιλογή του χώρου όπου θα στήσετε την επιχείρησή σας είναι συνάρτηση της επιτυχίας σας στον επαγγελματικό τομέα.  • Επειδή ζούμε στην εποχ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία