Γκαρσονιέρα ΔΕΘ - Πανεπιστήμια (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 68000 2000/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231001042-188 Αποθήκευση
Πωλείται κοντά στα πανεπιστήμια ριζικά Ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 1ου ορόφου Το διαμέρισμα αποτελείται από: - Σαλοκουζίνα - ένα μικρό υπνοδωμάτιο - μπάνιο με ντουζιέρα Διαθέτει ατομικό αέριο και υπάρχει ανελκυστήρας στην οικοδομή. Η τοποθεσία είναι ιδανική, πολύ κοντά σε Συγκοινωνίες(άμεση πρόσβαση στα πανεπιστήμια), Τράπεζες και Υπηρεσίες, Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Το διαμέρισμα αξίζει επισκέψεως. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
51000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γιώργος Καρυπίδης
Γιώργος Καρυπίδης Bee Spot

Στοιχεία Διεύθυνσης: Μητροπόλεως 20 54624

Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 26 00 03

Email: info@bee-spot.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία