Διαμέρισμα Θυμαράκια (Αττική) 100000 1785/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231101085-425 Αποθήκευση
Πωλείται διαμέρισμα 6ου ορόφου στα Θυμαράκια, Αθήνα, σε οικοδομή του 2007. Πρόκειται για ακίνητο σε άριστη κατάσταση , το οποίο είναι 56,01τμ και αποτελείται από ένα τεράστιο χώρο κουζίνας δωματίου και μπάνιο, ενώ διαθέτει πολύ μεγάλα μπαλκόνια 18,55τμ και θέση στάθμευσης. Βρίσκεται σε πολύ πολύ βολική τοποθεσία που μεταξύ άλλων διαθέτει σχολεία, σούπερ μάρκετ, μετρό και στάση αστικών λεωφορείων. Το στίγμα δεν ανταποκρίνεται σε ακριβές σημείο. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
75000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
BeeExecutive 1085
Bee Executive

Στοιχεία Διεύθυνσης: Βασιλέως Ηρακλείου 23 54624

Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 905

Email: info@bee-executive.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία