Διαμέρισμα Άγιος Παντελεήμονας (Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών) 100000 2631/τ.μ.

Κωδικός Ακινήτου: 231101085-422 Αποθήκευση
Πωλείται studio 7ου ορόφου στον Άγιο Παντελεήμονα, Αθήνα, σε οικοδομή του 2005. Πρόκειται για ακίνητο που είναι σε άριστη κατάσταση, το οποίο είναι 38,56τμ και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο δωματίου - κουζίνας και μπάνιο , ενώ διαθέτει πολύ μεγάλα μπαλκόνια. Βρίσκεται σε περιοχή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σχολεία, σούπερ μάρκετ, νοσοκομείο, μετρό και στάση αστικών λεωφορείων. Το στίγμα δεν ανταποκρίνεται στο ακριβές σημείο. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Υπολογιστής δανείου
Τιμή αγοράς €
Ποσό δανείου €
75000.0 €
Προτεινόμενο διαθέσιμο κεφάλαιο (25%)
Χρόνια αποπληρωμής
Επιτόκιο
4.0%
Μηνιαία δόση
583€
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
BeeExecutive 1085
Bee Executive

Στοιχεία Διεύθυνσης: Βασιλέως Ηρακλείου 23 54624

Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 905

Email: info@bee-executive.gr

Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία