Υπολογιστής δανείου
  • 135000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Παναγιώτα Δήμου
    Παναγιώτα
    Δήμου

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Καρακάση 52 54644

    Ανατολική, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

    Email: info@bee-one.gr Η επαγγελματική μου πορεία στο χώρο των ακινήτων ξεκινάει από το 1993. Ως πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων δραστηριοποιήθηκα στον χώρο της κατασκευής ιδιωτικών έργων. Σήμερα ο χώρος του real estate εξελίσσεται αναζητώντας ειδικούς. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μου μαζί με την συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση της Bee real estate η απόκτηση ενός ακινήτου γίνεται εφικτή μ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee One
    Επικοινωνία
  • Μεζονέτα 164 τ.μ.
    Κασσανδρηνό (Κασσάνδρα)
    • 164 τ.μ.
    • Δωμάτια 4
    • Μπάνια 2
    • ΙΣ
    180000 1097/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231071049-66
    Πωλείται γωνιακή πέτρινη κατοικία 164 τ.μ τριών επιπέδων (Μεζονέτα) στη περιοχή Κασσάνδρινό στο 1ο πόδι του νομού Χαλκιδικής, έτος κατασκευής 2007. Αποτελείται από: - υπόγειο 64τ.μ., - ισόγειο 99τμ - όροφο 99τ.μ. - στέγη Η κατασκευή της κατοικίας είναι εξ΄ ολοκλήρου από πέτρα πωρόλιθο, ορατή χωρίς σοβάδες και δομική δηλαδή δεν υπάρχει σκελετός μπετόν. Υπάρχει ανεξάρτητη αυλή γύρω στα 108 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο επιφανείας 4.286 τ.μ. εντός σχεδίου. Σήμερα η κατασκευή είναι ημιτελής με εκτιμώμενο κόστος αποπεράτωσης γύρω στις 30.000 Ευρώ. Είναι μια ιδιαίτερη εξοχική κατοικία σε πανέμορφο ορεινό χωριό της Χαλκιδικής συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα!
    Μεζονέτα
    Επίπεδα: 3
    Θέρμανση: Καμία
    Έτος Κατασκευής: 2007
    Κήπος
    Τζάκι
    Συνεργάτης
    Παναγιώτα Δήμου Παναγιώτα Δήμου
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee One